Informatsioon: +370 61170170
Lõhepraad suvikõrvitsaga

Valmistusviis
Keetke suures koguses soolases vees pastat, al dente. Kurnake. Lõigake lõhe laiadeks viiludeks ja segage keedetud pasta ja osa riivitud juustuga. Segage põhjalikult koor munakollasega ja maitsestage soola, pipra ja hakitud tilliga. Määrige kuumakindel taldrik võiga. Pange ülessulatud ja grillitud suvikõrvits taldrikule, maitsestage soola, pipra ja hakitud küüslauguga. Seejärel pange kihtidena pasta, lõhe ja juust ja pasta suvikõrvitsaga. Valage kõik üle segatud munarebude ja koorega. Puistake peale ülejäänud juust ja küpsetage 10–15 minutit 220 °C juures.
Ingredients
Küpsetatud suvikõrvitsad (1 kg) | 700 g |
Suitsutatud lõhe | 160 g |
Lõhepasta | porgandid |
Koor 30% | 250 ml |
Riivitud juust | 150 g |
Munarebu | 3 tk |
Küüslauk | 1–2 tk |
Või | 40 g |
Värske till | kaunistamiseks |
Sool | maitseks |
Erinevad piprad | maitseks |
Retseptid
-
Seller ja spaghetti carbonara
-
Grillitud filee basiilikupesto marinaadis, serveerituna röstitud selleriga
-
Marineeritud pardifilee rosmariini ja pruunistatud Sous Vide peediga koorekastmes
-
Lõhepraad suvikõrvitsaga
-
Aurus keedetud lõhe tartar tatraklimpidega
-
Kanamaod hallis kastmes Sileesia klimpidega
-
Hirveliha steigid grillitud paprika ja riisikatega
-
Tortellini seentega
-
Küpsetatud šampinjonid peekoniga
-
Loomaliha guljašš punaste ubadega
-
Koftad grillitud suvikõrvitsa ja piparmündi dipikastmega
-
Vutid kirsside ja spinatiga