Informatsioon: +370 61170170

Valmistusviis

Keetke suures koguses soolases vees pastat, al dente. Kurnake. Lõigake lõhe laiadeks viiludeks ja segage keedetud pasta ja osa riivitud juustuga. Segage põhjalikult koor munakollasega ja maitsestage soola, pipra ja hakitud tilliga. Määrige kuumakindel taldrik võiga. Pange ülessulatud ja grillitud suvikõrvits taldrikule, maitsestage soola, pipra ja hakitud küüslauguga. Seejärel pange kihtidena pasta, lõhe ja juust ja pasta suvikõrvitsaga. Valage kõik üle segatud munarebude ja koorega. Puistake peale ülejäänud juust ja küpsetage 10–15 minutit 220 °C juures.

Ingredients
Küpsetatud suvikõrvitsad (1 kg) 700 g
Suitsutatud lõhe 160 g
Lõhepasta porgandid
Koor 30% 250 ml
Riivitud juust 150 g
Munarebu 3 tk
Küüslauk 1–2 tk
Või 40 g
Värske till kaunistamiseks
Sool maitseks
Erinevad piprad maitseks
TRÜKKIMA
SALVESTA
SAADA E-POSTI
JAGAMA