Informatsioon: +370 61170170

Kanamaod hallis kastmes Sileesia klimpidega


Valmistusviis

Puhastage, peske ja keetke kanamaod. Valage vesi ära ning loputage uuesti. Valage magudele linnuliha puljong ja keetke pehmeks. Võtke veest välja ja tükeldage. Praadige hakitud sibul, kuni see on poolläbipaistev, seened ja seller või juurpetersell lõigake ribadeks. Maod segage köögiviljadega. Valage peale puljong ja keetke kuni keemistemperatuurini. Lisage rohelised oad ja paksendaja. Keetke kuni keemistemperatuurini. Lisage sool, pipar, sinep, majoraan ja petersellilehed. Purustage keedetud kartulid, lisage jahu, muna ja sõtkuge tainas. Veeretage ümmargused pallid ja keetke soolaga maitsestatud vees. Praadige peekon sibulatega kuldpruuniks. Pange maod kuuma kastmega alusele. Serveerige Sileesia pelmeenide, peekoni ja sibula viiludega. Kaunistage värskete ürtide ja kirsstomatitega.

Ingredients
Marineeritud šampinjonid (0,75 kg) 120 g
Rohelised herned MINUTE (2,5 kg) 60 g
Selleri ja juurpeterselli viilud 100 g
Kanamaod 800 g
Sibulad 80 g
Suitsupeekon 800 g
Kartulid 500 g
Sinep 10 g
Linnuliha puljong 40 ml
Muna 1 tükk
Õli praadimiseks
Nisujahu
Nisujahu
Paksendaja maitseks
Majoraan maitseks
Petersellilehed kaunistamiseks
Sool ja pipar maitseks
TRÜKKIMA
SALVESTA
SAADA E-POSTI
JAGAMA