Informatsioon: +370 61170170

Valmistusviis

Marineerige sisefilee vürtsidega, lisage õli ja laske seista umbes 4–6 tundi. Peekon asetage nii, et iga viil kattuks teisega. Marineerige peekonit koos seafileega. Küpsetage ahjus umbes 10–15 minutit 180 °C juures. Pärast küpsetamist lõigake liha viiludeks ja serveerige kukeseenekastmega. Kastme ettevalmistamine: koorige sibul, lõigake väikesteks kuubikuteks ja praadige pannil. Lisage kukeseened ja praadige soolvees pannil. Valage kukeseened ja sibulad üle 36% koorega ja maitsestage soola ja pipraga. Keetke kuni kaste muutub paksuks.

Ingredients
Kukeseened soolvees 200 g
Puhastatud seafilee 450 g
Õhukesed suitsupeekon viilud 200 g
Sealiha maitseks
Koor 36% 150 ml
Päevalilleõli küpsetamiseks
Maitsetaimed maitseks
Sool ja pipar maitseks
TRÜKKIMA
SALVESTA
SAADA E-POSTI
JAGAMA