Informatsioon: +370 61170170

Aurus keedetud lõhe tartar tatraklimpidega


Valmistusviis

Tükeldage kala ja maitsestage sidrunimahla, soola ja pipraga. Aurutage. Segage kausis munakollased veini ja võiga. Lisage maitseained. Pruunistage puder kuumas õlis, lisage puljong ja hautage. Praadige väikesteks kuubikuteks hakitud sibul ja küüslauk. Lisage ülessulatatud spinat, keetke ja segage röstitud pudruga. Lisage munakollane ja maitse järgi soola, pipart ja muskaatpähklit. Vormige klimbid, puistake üle juustuga ja küpsetage. Serveerige keedetud lõhe taldrikul ja valage üle kastmega. Pange praetud pelmeenid kala kõrvale. Kaunistage maitseainetega.

Ingredients
Spinatid „Tuhat lehte” (2,5 kg) 200 g
Lõhefilee 800 g
Tatrapuder 150 g
Või 170 g
Munarebu 4 tk
Sibulad 20 g
Muskaatpähkel maitseks
Gouda juust – riivitud 120 g
Õli praadimiseks
Köögiviljapuljong 400 ml
Kuiv valge vein 20 ml
Sidrunimahl maitseks
Sool ja pipar maitseks
TRÜKKIMA
SALVESTA
SAADA E-POSTI
JAGAMA