Informatsioon: +370 61170170

Valmistusviis

Taigen: segage jahu, tuhksuhkur, kakao ja pool teelusikatäit soola, pool teelusikatäit kaneeli ja veerand teelusikatäit jahvatatud aromaatset pipart. Lisage või ja segage. Lisage üks muna ja sõtkuge ühtlaseks massiks. Pakkige taigen toidukilesse ja laske külmikus vähemalt üks tund seista. Siis rullige taigen, asetage praadimisplaadile ja küpsetage umbes 15 minutit 180 °C juures. Pärast välja võtmist puistake peale hakitud šokolaadi (110 grammi) ja määrige spaatliga ühtlaseks. Täidis: segage kõrvitsapüree, pruun suhkur, vahukoor, kolm muna, üks teelusikatäis kaneeli, ingver, muskaatpähkel ja näpuotsatäis soola. Mass pigistatakse läbi peenikese sõela, et eemaldada kõik tükid. Laotage taigen laiali ja küpsetage umbes 40 minutit 180 °C juures. Laske jahtuda vähemalt 30 minutit. Glasuur: sulatage 60 grammi šokolaadi ja kaunistage soovi järgi.

Ingredients
Kõrvitsapüree 100%, köögiviljad 425 g
Jahu 130 g
Tuhksuhkur 50 g
Kakao 20 g
Kaneel 1,5 tl
Või 110 g
Muna 4 tk
Mõru šokolaad 170
Pruun suhkur 165 g
Koor 235 ml
Jahvatatud ingver 1 teelusikatäis
Jahvatatud muskaatpähklit 1/4 teelusikatäit
Sool maitseks
TRÜKKIMA
SALVESTA
SAADA E-POSTI
JAGAMA