1. >Blog
  2. >Tšiili hanemalts šokolaadi ja kookosega

Koostisosad:

  • 4 pakki Bonduelle MINI Tšiili hanemaltsa, 4x106 ml
  • 120 g datlit
  • 130 g maapähklivõid
  • 80 g kookosõli
  • 10 g kakaopulbrit
  • Maitse järgi rummi
  • Kakaopulbrit, kookoselaaste

1 samm

Segage peenestatud datlid Tšiili hanemaltsaga.

2 samm

Lisage kookosõli, maapähklivõi, veidike rummi ja kakaopulber.

3 samm

Asetage segu 2 tunniks külmikusse.

4 samm

Võtke külmkapist välja ja vormige väikesed pallikesed, veeretage neid kakaopulbris või kookoselaastudes.

5 samm

Võite pakkuda küpsetamata või küpsetada 10-15 minutit eelsoojendatud ahjus temparatuuril 180 °C.

 

Laske hea maitsta!